fbpx
Construim branduri.
Combinăm strategii de business cu design intuitiv și tehnologii moderne.
Întotdeaună livrăm.
Less is more

Scopul nostru

Este să înțelegem business-ul și domeniul tău de activitate cât mai bine. De aceea avem un plan de dezvoltare bine pus la punct.
Niciodată nu sărim peste pașii esențiali.

01 Discover

Primul lucru pe care trebuie să îl stabilim este poziția brandului tău în piață. Înainte să te gândești la logo-ul văzut pe Pinterest, gândește-te puțin la competiție. Una dintre greșelile antreprenorilor este să creadă că produsul lor este unic, deși ar trebui, mai degrabă, să se gândească cum să își expună serviciile într-un mod inovativ.

02 Define

Trebuie să ne gândim cum ești văzut în piață. Gândește-te la acest pas ca la o întâlnire 1:1, iar primul lucru pe care îl faci este să te prezinți. Știm că întotdeauna prima impresie contează. Identitatea brandului tău le transmite clienților modul tău de abordare a domeniului de activitate. Noi ne asigurăm că vei fii observat și ținut minte prin definirea valorilor brandului tău.

03 Design

Analiza este foarte importantă. Preluăm informațiile obținute din pașii anteriori și începem design-ul. De asemenea, vei fii 100% implicat în acest proces, deoarece, filozofia noastră este că lucruri mărețe pot fi obținute doar dacă lucrăm împreună. Trebuie să te gândești la tot procesul ca fiind mai mult decât un serviciu plătit.

04 Develop

Aici e momentul unde tot proiectul prinde viață. Fie că vorbim de un site web, de o aplicație mobilă, un banner, integrări cu social media, producții video sau orice altceva ne imaginăm împreună, ne asigurăm că totul este calitativ și la standarde moderne. Țintim să oferim o experiență plăcută în utilizare și rămânem dedicați nevoilor și viziunii tale.

We bring the extra
in the ordinary

Ciprian Munteanu

CREATIVE DIRECTOR

      

Lucrând ca designer web de 4 ani, cel mai important lucru pe care l-am observat este că brandurile caută vizibilitate în mediul online.
De la site-uri web, până la creare de conținut, curiozitatea m-a împins să diversific plaja de servicii pentru a le putea oferi clienților un pachet complet care să îi ajute cu expunerea online.
Consider că toate ideile mari pot fi realizate doar prin lucrul în echipă și comunicare, de aceea ofer perspectiva mea despre cum afacerea ta poate evolua.
Dacă tu crezi că împreună putem dezvolta afacerea ta, ne poți contacta.

Vezi mai mult din